NEN 3140 norm

NEN 3140 normering en certificering

Medewerkers die aan elektrische laagspanningsinstallaties werken zijn verplicht volgens de NEN 3140 norm regelmatig een opleiding te volgen.

Opleiding en kwalificatie

In de training leert u veilig werken met elektriciteit en hoe de verantwoordelijkheden en bevoegdheden in de NEN 3140 zijn vastgelegd. U kunt uw kennis voor het werken aan elektrische installaties verbreden en verdiepen. Het totale pakket bestaat uit theorie en oefeningen. De oefeningen zijn specifiek voor de werkzaamheden waarmee u in de praktijk in contact komt en zijn gebaseerd op het principe van veilig werken.

Veilig werken met elektriciteit

Bent u verantwoordelijk voor het exploitatie, onderhoud, inspectie en beheer van elektrische arbeidsmiddelen? Dan kunt u met het volgen van deze training hier concreet invulling aan geven. Veilig werken is letterlijk van levensbelang, voor zowel u als uw medewerkers. Dit doet u door ze goed op te leiden en te certificeren volgens NEN 3140. Met een digitale training gaat dat intensief en snel! Wij bieden u dit in één pakket aan. U hoeft dus niets apart te regelen. Dat bespaart u veel tijd en geld, maar vooral ook veel energie.