NEN 3140 examen

Belangrijk:

Op alle examenlocaties is het verplicht een mondkapje te dragen. Deze dient de kandidaat zelf mee te brengen naar het examen. Zonder mondkapje wordt de kandidaat niet toegelaten tot de locatie. Tijdens het afleggen van het examen is het dragen van een mondkapje toegestaan maar niet verplicht. Alle overige Corona adviezen blijven onverminderd van kracht, zoals omschreven in het Coronaprotocol met aanbevelingen, waarbij het hygiënisch schoonhouden van examenplekken en het ventileren van examenruimten extra aandacht krijgt.

De NEN 3140 examen worden jaarlijks aangepast. De NEN 3140 eindtermen worden vernieuwd en de vragen worden gewijzigd. U kunt zich goed voorbereiden op het NEN 3140 examen door het e-learning cursuspakket NEN 3140 VP of VOP van Elektrodirect te volgen. Met het e-learning cursuspakket heeft u de beste voorbereiding voor het examen NEN 3140 VP of VOP.

Met meer dan 50 locaties door heel Nederland is er altijd een examenlocatie bij u in de buurt.

Er zijn NEN 3140 examenlocaties in Zuid Holland met de gehele Europoort, Botlek en Maasvlakte, Noord Holland, Zeeland, Brabant, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Gelderland, Flevoland.