Waar staat de NEN 3140 cursus voor?

De NEN normen geven in hoofdlijnen aan hoe veilig te werk te gaan wanneer u werkt met elektrotechniek. De normen geven de minimale voorschriften weer waar arbeidsplaatsen en arbeidsmiddelen aan moeten voldoen, zodat werknemers op die plaatsen veilig kunnen werken.
De NEN 3140/1010 klassikale cursussen bestaan uit een eendaagse herinstructie. Voorafgaand van de training ontvangt u het lesmateriaal. Tijdens de training komen praktijkcases aan bod.
Met de digitale NEN 3140 cursus leert u hoe veilig te werken met elektriciteit en hoe de verantwoordelijkheden en bevoegdheden in de NEN 3140 zijn vastgelegd. U kunt uw kennis voor het werken aan elektrische installaties verbreden en verdiepen. Het totale pakket bestaat uit theorie en oefeningen. De oefeningen zijn specifiek voor de werkzaamheden waarmee u in de praktijk in contact komt en zijn gebaseerd op het principe van veilig werken.
Bij ELEKTROdirect weten we hoeveel tijd en geld opleiden vaak kost. Toch is het belangrijk dat u en uw medewerkers veilig werken. Daarnaast verwachten opdrachtgevers in veel gevallen bepaalde certificering van u. Aan de andere kant probeert u de kosten zo laag mogelijk te houden. Niet altijd een gemakkelijke opgave. ELEKTROdirect biedt u daarvoor de perfecte oplossing.


Heb je nog meer vragen? Bekijk dan onze andere veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons via het onderstaande formulier, of bel ons op +31 (0)85-0719500

Geen velden gevonden.