Kan ik me aanmelden voor een NEN 3140 examen op korte termijn?

Wilt u snel het NEN3140 examen maken? Alle beschikbare data zijn snel te vinden door op de homepage te klikken op ”inschrijven”. Kies vervolgens het examen dat u wilt maken en de maand waarin u examen wilt doen. U krijgt dan direct een lijst met beschikbare data.
Bij ELEKTROdirect kunt u zich tot 25 uur voor een examen inschrijven, tegen betaling van een extra toeslag zelfs binnen 24 uur als er nog plek is.
Is er nog plek en vindt uw examen binnen twee weken plaats?
Dan is het noodzakelijk dat u met i-Deal of PayPal betaalt zodat wij de aanmelding direct kunnen verwerken. Wanneer u bij inschrijving direct met i-Deal of PayPal betaalt, heeft u de grootste kans dat wij u het examenmoment kunnen bevestigen.

Vindt u geen geschikte datum?
Neem dan contact op met onze Customer Support. Zij kunnen direct nagaan of er ergens toch nog een examenplek over is. Bij ELEKTROdirect zijn geen extra kosten verbonden aan deze service.
Naast de reguliere examen data is het ook mogelijk op een door u gewenste datum examen te doen. In dit geval is sprake van een zgn. Individueel examen. Een individueel examen vindt altijd in Zwijndrecht (omg. Rotterdam) plaats. Na een dergelijke examen krijgt u direct de uitslag en indien geslaagd direct het certificaat en pasje mee. Voor een dergelijk examen geldt wel een extra toeslag. Neem voor een Individueel examen contact op met Customer Support via customersupport@plusport.com.


Heb je nog meer vragen? Bekijk dan onze andere veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons via het onderstaande formulier, of bel ons op +31 (0)85-0719500

Geen velden gevonden.