Kan de NEN 3140 cursus Incompany worden aangeboden?

Ja. Vanaf 10 personen is het mogelijk een NEN 3140 training op uw locatie te organiseren. U heeft keuze uit een NEN3140 Klassikale cursus zónder onafhankelijk groepsexamen of een cursuspakket dat bestaat uit een e-learning (die uw medewerkers individueel volgen) in combinatie met een groepsexamen op uw locatie. Het groepsexamen kan op uw locatie plaatsvinden als uw locatie aan enkele specifieke eisen voldoet. Verder kunt u ook een practicum NEN 1010 of NEN 3140 op uw locatie bij ons bestellen

Interesse? Neem dan contact op met onze Customer Support 070 3229090 of customersupport@plusport.com. Wij sturen u graag een offerte.

 

Hoe werkt het?

ELEKTROdirect organiseert de NEN 3140 Incompany training op dezelfde manier als bij de standaard open inschrijving. U bepaalt het ervaringsniveau van uw medewerkers en u kiest vervolgens of zij een NEN 1010, NEN3140 VOP of NEN3140 VP training moeten volgen. Voorts bepaalt u de datum van het NEN 3140 groepsexamen. U ontvangt van ons een offerte. Na acceptatie van de offerte krijgen uw medewerkers toegang tot de e-learning of krijgt u de lesboeken toegestuurd. Voorts krijgen de medewerkers een uitnodiging voor het groepsexamen met bijbehorende spelregels. De theorie volgen de cursisten via internet of leren zij uit het lesboek, voorafgaand aan de dag op uw locatie. Met de online training doorlopen uw medewerkers op een leuke, interactieve en uiterst effectieve manier de lesstof waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt.

De online training is 24 uur per dag beschikbaar. De online training bestaat uit 6 interactieve modules met een oefentoets na iedere module, een digitaal handboek en een proefexamen. In een gemiddelde studietijd van 6 uur leren uw medewerkers alles wat men moet weten over veilig werken in een explosiegevaarlijke omgeving. Indien voor de optie e-learning is gekozen, zal er een examinator naar uw locatie komen voor het groepsexamen. Binnen 4 werkdagen na het groepsexamen ontvangen u en uw cursisten de uitslag. Binnen 2 weken na de uitslag ontvangen de geslaagde cursisten hun persoonlijke NEN3140 certificaat. Het persoonlijke NEN3140 certificaat is 3 jaar geldig.

Indien er gekozen is voor een klassikale dag zonder examen, zal er een docent naar uw locatie komen. De docent behandelt de vragen van de cursisten en oefent een proefexamen.

 


Heb je nog meer vragen? Bekijk dan onze andere veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons via het onderstaande formulier, of bel ons op +31 (0)85-0719500

Geen velden gevonden.