NEN 3140 spoedexamen

Een NEN 3140 spoedexamen met certificaat achteraf op basis van de reguliere kalender:

Voor een NEN 3140 spoedexamen op basis van de reguliere planning kunt u altijd kosteloos inschrijven mits nog plaatsen beschikbaar. Dit kan ook op de dag zelf.

Indien u op basis van de reguliere planning niet snel genoeg het examen kunt doen of indien u direct uw certificaat nodig heeft, is er nog de mogelijkheid een individueel examen aan te vragen.

Een individueel examen met direct na afloop uw certificaat (op aanvraag):

Een individueel examen is een examen dat niet in de planning voorkomt en speciaal voor u wordt georganiseerd. U krijgt na het examen direct de uitslag en- indien geslaagd- uw certificaat mee.

Een NEN 3140 individueel examen is een examen dat niet in de planning voorkomt en speciaal voor u wordt georganiseerd. U krijgt na het examen direct de uitslag en- indien geslaagd uw NEN 3140 diploma mee.

Een Individueel examen vindt uitsluitend plaats in Zwijndrecht. U kunt een tijdstip aanvragen voor maandag tot en met donderdag van 09:00- 16:00 uur dan wel voor vrijdag van 09:00- 15:00 uur. Individuele examens in het Nederlands en de taalvarianten die de examenbank aanbiedt kunnen tot 25 uur voor het examenmoment worden aangevraagd:

Voor een inschrijving tot 25 uur voor het Individuele examen NEN 3140 VOP/NEN 3140 VP betaalt u €290,00 excl. BTW. Voor een inschrijving voor een online cursus met een individueel NEN 3140 VOP examen betaalt u €440,- excl. BTW. Voor een inschrijving voor een online cursus met een individueel NEN 3140 VP examen betaalt u €460,- excl. BTW.

Wilt u een individueel examen boeken? Stuur dan een mail naar customersupport@plusport.com met daarin de volgende gegevens:

  • Gewenste datum & tijdstip van het individuele NEN 3140 examen (Let op: het examen wordt altijd in Zwijndrecht afgenomen)
  • Volledige naam cursist
  • Geboortedatum & geboorteplaats cursist
  • Het e-mailadres
  • Het adres voor de factuur.

Vervolgens nemen wij contact met u op.