NEN 3140 Individueel examen

Belangrijk:

Op alle examenlocaties is het verplicht een mondkapje te dragen. Deze dient de kandidaat zelf mee te brengen naar het examen. Zonder mondkapje wordt de kandidaat niet toegelaten tot de locatie. Tijdens het afleggen van het examen is het dragen van een mondkapje toegestaan maar niet verplicht. Alle overige Corona adviezen blijven onverminderd van kracht, zoals omschreven in het Coronaprotocol met aanbevelingen, waarbij het hygiënisch schoonhouden van examenplekken en het ventileren van examenruimten extra aandacht krijgt.

NEN 3140 individueel examen met direct na afloop uw certificaat

Een NEN 3140 individueel examen is een examen wat speciaal voor u wordt georganiseerd. U krijgt na het examen direct de uitslag. Indien u geslaagd bent krijgt u het NEN 3140 VOP of VP certificaat mee. Een individueel examen vindt uitsluitend plaats in Zwijndrecht. U kunt een tijdstip aanvragen voor de periode  maandag tot en met donderdag van 09:00- 16:00 uur. Of voor vrijdag van 09:00- 15:00 uur. Individuele examens in het Nederlands kunnen tot 49 uur voor het examenmoment worden aangevraagd.

Prijzen individueel, alleen examen:
NEN 3140 VP of VOP  € 275,00

Prijzen individueel examen in combinatie met e-learning:
NEN 3140 VP of VOP € 350,00

Heeft u meerdere kandidaten? Dan profiteert u van een korting. De kosten voor de tweede kandidaat bedragen voor het examen € 115,00 en voor het examen in combinatie met e-learning € 190,00.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Wilt u een individueel examen boeken?

Stuur dan een mail naar customersupport@plusport.com met de volgende gegevens:

Gewenste datum & tijdstip van het examen
Gegevens van de kandidaat (volledige naam & geboortedatum)
e-mailadres van de kandidaat
Het adres voor de factuur